Informace od zdravotní sestry

MENU

  

HODNOTY

  

JÍDELNÍČEK

  

NÁSLEDKY CUKROVKY

  

RADY A ZKUŠENOSTI

  
Téma

DIA MIZIN

OBSAH

Recenze podle zkušeností uživatelů

Gurmar DIA Mizin dle zkušeností (zkušenosti) uživatelů perfektně zabírá na udržení normální hladiny cukru. Zvláště ve vyšším věku dochází ke snížení metabolismu a zvyšuje se chuť na sladké. A právě zde produkt Gurmar DIAMizin pomáhá tím, že drží hladinu cukru v krvi v normě. Pro ty, kdo mají slabou vůli a milují čokoládu a sladkosti, je tento pomocník doslova zázrakem. Potlačí chuť na sladké a tím napomáhá redukci váhy.

Zdroj: Diamizin Gurmar zabiják cukru

Poradna

V naší poradně s názvem CUKROVKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bohumil.

Již delší dobu mám cukrovku II .typu. V poslední době se hodnoty při měření ráno na lačno pohybují přes 10 mmol . Přesto že beru léky Glimepiryd Sandoz 3 mg ráno, večer a EUCREAS 850 mg. nedaří se hodnoty snížit . zkoušel jsem i
potravinové doplňky Dialevel, Gurmám Mizín bez efektu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vysoký ranní cukr v krvi je častým jevem u diabetu II. typu. Můžou za něj hormony, které se vylučují během spánku. První volbou jak to řešit je změna léčby, proto navštivte svého lékaře a prodiskutujte to s ním. Zárověň si vezměte svůj domácí glukometr a v ordinaci porovnejte jeho měření s tím lékařským.
Pomoci si můžete i sám změnou některých zvyklostí.
- Například je vhodné před spaním sníst něco malého s obsahem sacharidů do 20 gramů. Například jogurt bez tuku, trochu hummusu, malý kousek ovoce a nebo zmrazené hrozny.
- Snížení tělesné hmotnosti má obrovský vliv na ranní glykemii. Máte li nadváhu, tak se snažte zhubnout změnou jídelníčku.
- Zvýšení tělesné aktivity během dne vede k omezení ranní vysoké glykemie. Při jakékoliv tělesné aktivitě se tělo učí pracovat s inzulínem a lépe pak ovládá hladinu cukru v krvi během spánku. Není rozhodující kdy aktivitu vykonáváte. Důležité je dělat ji každý den, abyste se zadýchal a spotil.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Cukrovka


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


Cukr-v-krvi

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP