Informace od zdravotní sestry

MENU

  

HODNOTY

  

JÍDELNÍČEK

  

NÁSLEDKY CUKROVKY

  

RADY A ZKUŠENOSTI

  
Téma

NEURITOGEN DR MAX

Poškození nervového systému může lidem s cukrovkou nenávratně zkomplikovat život. V Česku je zhruba 30 procent diabetiků, kteří se potýkají s neuropatií. Mezi rizikové faktory patří vysoký krevní tlak, zvýšený cholesterol v krvi, kouření, obezita, ale také délka trvání diabetu a věk pacienta.

Zdroj: Neuropatie nohou

Poradna

V naší poradně s názvem NEURITOGEN ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dagbert Lukovský.

Neuritogen - zarazilo mne použití před jídlem: proč ? a jak dlouho před? Ď. Dag

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výrobce doplňku stravy Neuritogen udává, že se má užívat před jídlem. Pro správnou funkčnost každého léku je třeba dodržovat pokyny obdržené společně s ním.

Pro léky, které se mají užívat před jídlem obecně platí následující:

Některé léky je potřeba užívat před jídlem nebo na lačný žaludek. Je to proto, že jídlo a některé nápoje mohou ovlivnit účinek těchto léků.

Například užívání některých léků současně s jídlem může zabránit tomu, aby váš žaludek a střeva absorbovaly lék, což snižuje jeho účinnost.

Alternativně mohou některé potraviny interagovat s vaším lékem, a to buď zvýšením nebo snížením množství léku v krvi na potenciálně nebezpečnou úroveň, nebo na hladiny, které jsou příliš nízké na to, aby byly účinné.

Obecně platí, že léky, které se mají užívat před jídlem, by se měly užívat asi hodinu před jídlem nebo 2 hodiny po jídle.

nedodržení těchto pokynů ve ojedinělých případech pravděpodobně neuškodí, ale pravidelné užívání těchto léků s jídlem může znamenat, že nebudou fungovat.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Neuritogen zkušenosti


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


Cukr-v-krvi

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP